Voor het eerst een trui

Gepost door: op sep 14, 2012 | Geen reactie

Ik heb voor het eerst een trui gehaakt!

En voor het eerst een patroon gekocht. Ik had een idee in mijn hoofd, maar wist niet zo goed hoe te beginnen. Toen vond ik via haardit  patroon “Ruffles” (te vinden in de zijkant) en dat leek me een goede basis voor wat ik in mijn hoofd had.

Het was even puzzelen, zodat ik goed met mijn patroon uit zou komen. Ook heb ik wat kleine aanpassingen gedaan, zoals niet in een spiraal, maar in het rond gehaakt en de mouwen en lijfje niet geminderd.

Helaas kwam ik er tijdens het haken achter dat niet al mijn bollen van hetzelfde bad waren, maar toen was het al te laat en ben ik toch maar doorgegaan.

Misschien heeft iemand een tip hoe ik dit kan oplossen? Zonder natuurlijk alles weer uit te halen.

Ik zal nu nooit meer vergeten voordat ik begin met haken te controleren of alle bollen van hetzelfde bad zijn.

Ik heb met Drops Paris met haaknaald 4 gehaakt en de kleur is Petrol.

Eigenlijk viel het me best mee. Ik dacht dat het heel veel werk zou zijn, maar als je voorbij de schouder partij bent, wat even tellen en opletten is, dan kun je gewoon door haken.

Laat hier een reactie achter

Let op! Alle reacties worden eerst naar de moderator gestuurd, voordat deze hier zal verschijnen.