Een keer wat anders

Gepost door: op aug 31, 2012 | 5 Reacties

Armbandjes

Armbandjes.

Zo leuk van Pinterest dat je weer dingen tegenkomt die je vroeger deed, zoals vriendschapsarmbandjes knopen.

friendship bracelet

Dus weer eens aan de slag gegaan, met deze als resultaat. Beetje tekort voor mijn pols helaas.

Kumihimo kaart

Maar ik kwam ook een voor mij nieuwe techniek tegen, een soort weven op een kartonnetje, Kumihimo.

Super makkelijk en razendsnel. In een uurtje heb je een armbandje. Het is even knutselen met karton, maar dan kun je aan de slag. En hier kun je ook nog eens allemaal templates downloaden om leuke figuren te maken (en andere leuke voorbeelden, tutorials, patronen van vriendschapsarmbandjes).

Kumihimo van template

Zoals hartjes en bloemetjes.

Op de bovenste foto heb ik mijn eerste Kumihimo gecombineerd met mooie armbandjes van Applepiepieces en een gehaakte armband van mezelf met de krokodilsteek.

Vrolijk toch?

5 Reacties

 1. Britt
  15 september 2012

  heeee , hoe maak je dat armbandje op de 2d foto ?

  groetjess

  Reageren
  • Sunneke
   16 september 2012

   Bedankt voor je reactie.
   Bedoelde je die met de hartjes? Die heb ik hier vandaan, met duidelijk filmpje.
   Veel plezier met maken!

   Reageren
 2. Britt
  15 september 2012

  ps. vind hem super leukk !

  Reageren
 3. Pieter
  7 mei 2017

  Heey

  Hoe maakje de blauwe op de eerste foto.

  Reageren
  • Sunneke
   8 mei 2017

   Die met de krokodillensteek? Daar heb ik geen beschrijving van. Maar als je op krokodillensteek googled, dan vind je die wel. Ipv dat ze steeds verspringen, heb ik ze boven elkaar gehaakt. Mss dat ik daar nog wel een keer een beschrijving van maak… Hier is een Russisch filmpje (zo heb ik het destijds niet gedaan) en hier nog een uitleg in het Engels met foto’s.

   Reageren

Laat hier een reactie achter

Let op! Alle reacties worden eerst naar de moderator gestuurd, voordat deze hier zal verschijnen.