Mijn eerste opdracht

Gepost door: op apr 15, 2012 | Geen reactie

Ik ben begonnen met mijn eerste opdracht: een omslagdoek haken. Deze wordt voor een vriendin in ruil voor een koelkast, leuk toch?!

Ik gebruik Baby Alpaca Silk, hele mooi wol met zijde, mooie glans, zacht en glad. Het voelt heel luxe om hiermee te haken. En nu met mijn nieuwe haaknaald van Haakt een stuk goedkoper dan mijn Addi haaknaalden, die ergonomisch gevormd zijn, maar ook super fijn haken. Beide zijn ze net wat langer en hebben een bekleding om de steel, waardoor de achterkant niet vervelend langs mijn hand schuurt. Ik haak onderhands, houd mijn haaknaald vast als een mes en niet als een pen, zoals ook gedaan wordt.

Het patroon die ze gekozen heeft, komt ook weer van de Garnstudio en heb ik al een keer gehaakt, maar dan met dikkere wol. En deze doe ik weer zonder de rand, omdat ik de golvende rand al mooi genoeg vind.

Even een noot over mijn links die ik plaats: deze zijn geheel belangeloos, ik word hiervoor niet betaald, maar zet ze alleen neer zodat jullie terug kunnen vinden waar ik wat vandaan haal en daar misschien wat aan hebt. Mocht ik betaald gaan worden (wat natuurlijk voor mij heel leuk zou zijn ;)), dan zal ik dat vermelden. Maar nu is het puur om te laten zien waar ik mijn informatie vandaan haal en dat dat dan makkelijk te vinden is voor anderen.

Laat hier een reactie achter

Let op! Alle reacties worden eerst naar de moderator gestuurd, voordat deze hier zal verschijnen.