Deken CAL14 #4

Gepost door: op feb 18, 2014 | Geen reactie

Made by Sunneke

Week 7 van de deken CAL14 is weer klaar.

Het heeft even geduurd en ik was druk.

Ik ben namelijk begonnen met een cursus tassen maken. Echt ook super leuk! Maar 2 dagen cursus en na de cursus tassen maken ’s avonds ook nog 2 uur dansles (salsa en bachata) hakt er qua energie behoorlijk in. Het lukte me even niet een patroon te lezen, ook al was hij niet zo moeilijk.

Het gevolg was ook dat ik te lui was om te tellen en ik er na een paar rijen achter kwam dat ik 2 steken te veel had. Heb het toch maar even uitgehaald tot de halve stokjes rij. Dat is niet zo leuk, maar ik weet dat ik daarna een stuk blijer ben šŸ˜‰

Ik merk dat op mijn manier een nieuwe kleur aanhechten fout gaat na vooral een rij halve stokjes. Ik hecht namelijk de draad af en begin met de nieuwe kleur met een staand stokje (zou hier nog een tutorial over maken…). Hierdoor mis ik de 2 of 3 begin losse, waardoor je een steek minder hebt. Dus soms toch maar op de manier aanhechten zoals in het patroon aangegeven, anders krijg ik steeds minder steken… Normaal probeer ik de begin losse zoveel mogelijk te vermijden, omdat ik dat niet mooi vind, maar aangezien hier toch een rand omheen komt, is dat niet zo erg.

Zo, nu weer wachten tot vrijdag!

Laat hier een reactie achter

Let op! Alle reacties worden eerst naar de moderator gestuurd, voordat deze hier zal verschijnen.